Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Uitgeleende bokshandschoenen Oekra´ne

14 juli 2022

Afgelopen week is er een sportweek georganiseerd voor jongeren die gevlucht zijn vanuit Oekraïne. Zij verblijven onder andere op de cruiseschepen gelegen aan de Waalhaven in Nijmegen. De sportweek werd georganiseerd door een studente ‘sport en bewegen’ van ROC Nijmegen, in samenwerking met de Sportbedrijf Nijmegen. Op drie verschillende dagen werden verschillende sportactiviteiten gegeven zoals voetbal, volleybal en boksen!

Er waren ongeveer 15 kinderen aanwezig tijdens de sportweek. Ze waren stuk voor stuk erg enthousiast om lekker te gaan sporten en mee te doen aan de activiteiten. Door de sportlessen konden de kinderen alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd even loslaten. Een momentje sporten en rust in je hoofd. Het zorgde ervoor dat het ook voor de organisatoren en medewerkers een erg dankbare week was.

Voor een goede boks les heb je natuurlijk bokshandschoenen nodig. Gelukkig kon de Aventurijn ons hierin voorzien! Dankzij hen is ook deze middag een groot succes geworden. Met een zestal kinderen en een lekker zonnetje hebben we allen kunnen genieten van een mooie middag! Onze dank hiervoor Aventurijn!

 Nieuwsarchief