Inspiratie dag - 15 mei 2024

Als enthousiaste leraren Lichamelijke Opvoeding organiseren wij, Nathan Robben en Ron Damen, een dag vol inspiratie en ontwikkeling in de prachtige Galgenwaard in Utrecht! Dit is dé gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega's, en jezelf als professional te verrijken.

Leren, groeien en verbinden
Dit is jouw kans om te leren, te groeien en te verbinden met gelijkgestemde professionals die dezelfde passie delen voor het belang van beweging en gezondheid in het onderwijs.

 

Waar?

Stadion Galgenwaard - Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht

 

Mis deze kans niet en meld je aan!

Reserveer 15 mei in je agenda en meld je aan voor deze unieke ervaring, via het aanmeldformulier op deze pagina. Graag vóór 17 april, vergeet hierbij niet om je allergie en/of dieetwensen door te geven.

 

Meer informatie op de Teams pagina

Check de Teams pagina 'LO inspiratiedag Aloysius Stichting' voor meer informatie.

 

Naam: *
School: *
Dieetwensen/Allergie:
e-mailadres: *
Heb je al de inspiratie opdracht gemaakt en opgeslagen op de Teams pagina? Indien nog niet: graag het ingevulde document vr 26 april uploaden naar de Teams pagina. *

 

Klik hieronder op de knop 'versturen' om jouw aanmelding te voltooien. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging. Niet ontvangen? Dan is jouw aanmelding mogelijk niet goed doorgekomen. Probeer het dan opnieuw.

* verplicht

Dank voor jouw aanmelding!

We zien je graag op 15 mei in utrecht.

 

Sportieve groet,

Ron Damen en Nathan Robben